maak je keuze en laat je ontzorgen
waar voor je geld
Voor een vast bedrag heb je een kant en klaar formulier en een eigen data base. Je hebt al een solide oplossing voor 8 € per maand. Formulieren waarbij we verschillende diensten integreren heb je vanaf 25 Euro per maand. Wil je ook reporting dan spreken we een bedrag af.
Snel en slim
Solide Basis
8 € per maand ex BTW (18 maanden)
Toegang tot je eigen gegevens in Coda

Snel, slim en volledig
Pro Gebruiker
25 € per maand ex BTW (18 maanden)
Toegang tot je eigen gegevens in Coda
Geavanceerde formulieropbouw

Snel, slim, volledig en rapportering op maat
Op maat
25 € per maand ex BTW (18 maanden) en 75 Euro per uur
Toegang tot je eigen gegevens in Coda
Geavanceerde formulieropbouw
Bijwerking op verzoek

Reporting op maat


Zelf gratis formulieren maken

Wil je zelf en gratis een formulier aanmaken dan adviseren we je deze blogpost waarin we uitleggen hoe je een formulier kan bouwen met Google Forms. De formulieren die wij aanleveren zijn betalend vanaf 8 € per maand ex BTW. Deze formulieren worden door ons verbonden met een database binnen Coda. Waarom dit zo is, lees je in deze blogpost. Met dat je betaalt voor de formulieren krijg je ook toegang tot de betere en betalende opties zoals het verwerken van betalingen, bijlagen, voorwaardelijke opmaak en zo verder.


Je kiest voor een gratis formulier via Google of bijvoorbeeld Typeform. Hou rekening met een beperkt aantal inschrijvingen, beperkte mogelijkheden en je laat de gegevens op het platform staan (Typeform of Google Drive → Google Sheets). Deze oplossing kost dit je maaktijd en de tijd voor de opvolging van de gegevens die binnenkomen. Zijn dat weinig gegevens die je handmatig kan verwerken, dan is dit een werkbare optie en heb je onze diensten niet nodig.

Made on
Tilda