- Solide Formulieren-
Goede formulieren vereisen meer dan vragen
Stel de vragen die je wil
We stellen 19 vragen voor jou zoals voornaam, achternaam, aanhef, straat en huisnummer, postcode, stad en land, email adres, gsm nummer, tekst veld, maar ook een afbeelding of iets anders.
Het bijwerken van gegevens
Na het invullen van een formulier kunnen we gebruikers een email sturen met het verzoek om hun gegevens bij te werken.
Kies je taal
Onze moedertaal is Nederlands, echter we schrijven ook Frans en Nederlands. Elke andere taal is mogelijk, echter dan dient alles kant en klaar aangeleverd te worden. Wil je één formulier in meerdere talen, kies dan voor de volledige oplossing.
Afbeeldingen
Invullers kunnen foto's toevoegen en doorsturen. We kunnen deze echter niet meer tonen vanuit de database, ze kunnen nadien alleen verwijderd worden de beheerder van het formulier.
Verzameling van gegevens
Alle gegevens worden verzameld in een Coda Doc. Indien je inlogt met een Gmail adres kunnen we nadien dit adres gebruiken om te communiceren met invullers via dit mail adres. In het andere geval gebruiken we een standaard email adres.

Notificatie
Vanaf dat er een nieuw contact is, stuurt Coda een notificatie. Ben je ingelogd, dan zie je de notificatie, anders krijg je een email. De gegevens blijven bewaard binnen Coda. We bewaren de gegevens voor de duur van overeenkomst (18 maanden) en nadien krijg je ze in een spreadsheet of een tekst file mocht je afscheid nemen.
Wil je meer, dan is de volledige oplossing jouw ideale keuze
Soms heb je net dat beetje meer nodig zoals een specifieke URL, vragen die elkaar slim opvolgen (branching), een laatste pagina in functie van gegeven antwoorden, meer vragen of vragen in meerdere talen. In deze omstandigheden bouwen we de volledige oplossing voor jou.
Voorbeelden
Overtuig jezelf en kijk hoe en wat anderen doen
Lost & Find
Verloren voorwerpen
Reis evaluatie
Wat vond je van de trip?
Deelname
Bevestiging deelname event
Reservering
Reservatie van pakket
Made on
Tilda