Veelgestelde vragen
We beantwoorden hier de meest gestelde vragen. Mocht je niet vinden wat je zoekt, dan kun je ons een email sturen op contact@invullen.be of een formuliertje invullen ;-)

Kan ik zelf ook gratis een formulier maken?

Vanzelfsprekend. Er is goede software beschikbaar om zelf gratis formulieren mee te bouwen. Denk aan Google Forms, maar ook aan TypeForm of aan JotForm. Je kunt ook formulieren gebruiken die aangeboden worden door platformen zoals AirTable en Coda. Wij maken gebruik van Coda en van PaperForm. Deze laatste heeft geen gratis versie.

Waarom zou je betalen voor een formulier als het gratis kan?

Los van de kennis en vaardigheden om de informatie verstandig te verwerken, kun je ook denken aan:

  • Je betaalt met Euro’s niet met je online gedrag
  • Vanwege het aantal inschrijvingen. 10, 100 inschrijvingen, 1000 of 10.000? Hoe verwerk je dat?
  • Voor de opvolging en notificatie
  • Wat je met de gegevens wil doen Nu en later?
  • Hoe zorg je er voor dat je GDPR ready bent?
  • Voor het slim opbouwen van vragen en antwoorden
  • En nog veel meer

GDPR en formulieren → ben je er klaar voor?

Gebruikers blijven eigenaar van hun gegevens. Ook als ze expliciet toestemming geven om hun gegevens te gebruiken voor marketing doeleinden, dan nog hebben ze het recht om afscheid te nemen. In een slim formulier is deze mogelijkheid standaard voorzien. Dit geeft en vrijheid aan de gebruiker en voorkomt een handmatig ingrijpen door de organisatie.

Hoe stel ik slimme vragen?

In de basis versies kun je geen vragen overslaan. Geef je als antwoord “ik zal er niet bij zijn”, dan staat er toch de vervolgvraag: ‘kom je met de fiets, auto of anders. Dit kun je oplossen door te vragen: Hoe kom je? En het antwoord is dan: ik kom niet, ik kom met de fiets, met de auto etc. Echter deze creatieve oplossing werkt niet altijd en dan dien je toch vragen slim op elkaar te laten volgen.

Opmaak

Formulieren vormen vaak de eerste kennismaking met een product, dient of organisatie. Een goede indruk is dan belangrijk om de gebruiker te overtuigen gegevens te delen. Dat doen ze eerder als ze vertrouwen krijgen en dat wordt in een oogwenk bepaald. Dat gaat op gevoel. Mooie vormgeving en een slimme opbouw spelen hierbij een rol. Wij hebben hier ervaring mee.

Wie beheert deze site?

Mijn naam is Christiaan, ik ben ook actief via Huizer Automatisatie waarmee ik oplossing inricht voor ondernemingen en zelfstandigen. Het is via deze weg dat ik bemerkte dat er vraag was naar eenvoudige formulieren die voldoen aan hoge kwaliteitseisen.


Verder wil ik via deze weg een bijdrage leveren aan het proces van digitalisering met laagdrempelige oplossingen. Veel organisaties hebben ook in 2021 nog geen website en als ze die al hebben, dan vaak niet onderhouden. Via invullen.be kunnen we ondernemers ontlasten en zelfs voor aanvullende omzet zorgen (via reserveer en bestelformulieren).

Prijsverschillen

Er worden twee oplossingen aangeboden voor respectievelijk 8 € en 25 € per maand, waarbij de tweede aangevuld wordt met een gereduceerd bijstandstarief van 65 € per uur (ipv 95). De bas

Toch nog vragen? Blijf er niet mee zitten en stel ze
E-mail: contact@invullen.be
Formulier ///// toevoegen

© All Right Reserved. My company Inc.
e-mail us: hello@company.cc
Made on
Tilda