- Volledige Formulieren -
Goede formulieren vereisen meer dan vragen
Stel de vragen die je wil
We stellen 19 vragen voor jou zoals voornaam, achternaam, aanhef, straat en huisnummer, postcode, stad en land, email adres, gsm nummer, tekst veld, maar ook een afbeelding of iets anders.
Verzameling van gegevens
Na het invullen van een formulier kunnen we gebruikers een email sturen met het verzoek om hun gegevens bij te werken
Kies je taal
Onze moedertaal is Nederlands, echter we schrijven ook Frans en Nederlands. Elke andere taal is mogelijk, echter dan dient alles kant en klaar aangeleverd te worden. Wil je één formulier in meerdere talen, kies dan voor de volledige oplossing.
Afbeeldingen
Invullers kunnen foto's toevoegen en doorsturen. We kunnen deze echter niet meer tonen vanuit de database, ze kunnen nadien alleen verwijderd worden de beheerder van het formulier.
Verzameling van gegevens
Alle gegevens worden verzameld in een Coda Doc. Indien je inlogt met een Gmail adres kunnen we nadien dit adres gebruiken om te communiceren met invullers via dit mail adres. In het andere geval gebruiken we een standaard email adres.

Notificatie
Vanaf dat er een nieuw contact is, stuurt Coda een notificatie. Ben je ingelogd, dan zie je de notificatie, anders krijg je een email. De gegevens blijven bewaard binnen Coda. We bewaren de gegevens voor de duur van overeenkomst (18 maanden) en nadien krijg je ze in een spreadsheet of een tekst file mocht je afscheid nemen.
Kies voor de Plus oplossing voor bijwerking en opvolging.
Eenmaal je een volledig en slim formulier hebt, de gegevens binnenstromen in Coda, wil je misschien ook wel om de zoveel tijd iets wijzigen en / of een slimme rapportering op regelmatige basis. Dat kan.
Voorbeelden
Overtuig jezelf en kijk hoe en wat anderen doen
Business Case
Berekeningen in stappen
2
xx
3
xx
4
xx
Made on
Tilda